С тази жена или поемате риска да сте  в постоянно

...
С тази жена или поемате риска да сте  в постоянно
Коментари Харесай

Жената Стрелец е непредсказуем риск

С тази жена или поемате риска да сте  в непрекъснато преследване на дивото в нея или губите шанса въобще да сте с нея.

Усмихната и безгрижна още от в ранните си детски години, тя ги изживява пълноценно поради свободния си от паники темперамент. За това момиче компликациите са завършения  от, които си взима бързо нужните поучения за живота. Тя не се лута дълго,като множеството зодиакални знаци и бързо схваща посоката в живота си.

Ще я познаете елементарно! Тя познава всички към вас и поддържа остарели другарски връзки доста години.Може би знае и за вас ….. само че не се лъжете,това,че е добре осведомена безусловно не значи,че сте влизали е диалозите и. Тя не е клюкарка. Гледа повече в себе си в сравнение с другите. Това е дамата на,която дейностите не могат да се плануват. Дори да си мислите,че я познавате и да решите,че знаете в дадена обстановка по какъв начин ще реагира,тя още веднъж все едно е прочела мислите ви прави нещо напълно друго. Не оповестява решенията си,споделя единствено резултатите.

ЛИЧНОСТ: Изключително свободомислещ темперамент, ярко лице с въздействаща усмивка. В 78% дамите стрелец имат светла кожа, нито пухкави,нито тънки а приблизително обемисти  устни и симетрично лице. Дори при % с по – тъмна кожа, тази жена безусловно е в положение,както споделяме да ви озари със своята откровена и необятна усмивка. Разговорите с нея ви зареждат,понеже тя е оптимист до край.

Тази оптимистична и самоуверена дама има потребност от своята самостоятелност. Тя би трябвало да има свободно пространство. Жената Стрелец има потребност от придвижване в живота, по тази причина безусловно табу за нея е отегчителен и несъвършен мъж  ,който да се пробва да я промени по този начин,както на него си му харесва. Партньорът и би трябвало да има сходно на нея рискован дух и либерален темперамент. Освен това тази дама има и голям брой стремежи, искания и фантазии – кариера, която да й доставя наслаждение, само че и деца, хармонично семейство. Съчетанието на упоритост и шанс оказва помощ на дамата Стрелец да извърши желанията си.

Тази дама съзрява относително по – бързо от множеството зодии и не губи време в мисли дали да направи крачка или две в дадена посока.

Жената – стрелец провокира злоба у много дами, даже нейни приятелки също могат да оглавят класацията на,, нищо не правещите а просто завиждащите,,!

С доза шанс и огромна упоритост или добре изиграни карти, реализира това което желае и печели завистта на дамите. Никога отегчителна, постоянно цялостна с щури хрумвания,готова за пътувания и търсеща нови преживявания. Бързо се сприятелява и ви научава да се радвате на дребните неща в живота. Носи сърцето си на длан. Пряма, почтена, добродушна и признателна. Обича свободата си и би трябвало да бъде свободна да пътува. Нейният възторг, хрисимост, сърдечно възприятие за комизъм и бърз разум са наслада за всеки мъж. Тя е добър слушател. Добър приятел за мъж, който обича спорта и приключенията навън

КАК ОТМЪЩАВА:  Отмъщават е мощно казано. По – скоро в точния моменти без непотребни кавги и циркови осъществявания ще ви слагат на мястото ви,така, че всички да схванат за какво сте там. Няма да ви простят,няма и да ви помнят още дълго.

КАКВО Е ДА ИМАШ ВРЪЗКА СЪС ЖЕНА СТРЕЛЕЦ:  Тук съблазнителна композиция е независимостта и искреността. Мъжете са завоеватели по принцип с една или друга тактичност, други по природа без значение зодията, те харесват да гонят дивото. Жената Стрелец не е питомно зайче. Тя е тази за,която в никакъв случай не е несъмнено,че притежаваш изцяло. Тази дама харесва да бъде притежавана, само че от заслужен човек. Тя също е притежателка,но в случай че реши,че не си пасвате ще продължи напред без да се замисли. Нейната философска позиция е такава,, Няма смисъл да рева по разочарованията,ще намеря този който диря,, и до там. Не споделяме,че е безчувствена а реалист.

Ще те разучи като учебник по история без да доста да те разлиства.При извършените анкети, мъжете разказват връзката си с тази жена по следния метод. Общителна,атрактивна, интересуваща се от всичко ново, любознателна в всекидневието и в секса. Приятелка в живота, мръсница в леглото, занаятчия – готвач в кухнята, занимателна компания на масата.

Ха! Сега и вие желаете да сте зодия Стрелец нали?:))

Ако до себе си имате дама със зодия Стрелец, би трябвало да знаете, че тези дами са почтени и може да им се доверите.

Инфо: hotzodiac.wordpress.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР